Designvilla boelenslaan
Bedrijfsgebouw HW reinigingstechniek te Drachten
Business Plaza Drachten
6 BioBased sociale huurwoningen te Drachtstercompagnie!
Home - Oranje

Betekenis:

Het woord oranje kwam zo’n 1000 jaar geleden (tijdens de kruistochten) samen met de sinaasappel naar ons land. De stad Orange in Frankrijk was ooit het centrum van de sinaasappelhandel in Europa en dankt hieraan zijn naam, het werd onze nationale kleur.

Oranje is een mix van rood en geel en is net als rood een warme en energieke kleur. Het is de kleur van de opkomende en ondergaande zon en maakt ons opgewekt en alert. We associëren oranje dan ook met een prettig warm en zonnig (vakantie)gevoel. Oranje is ook een herfstkleur en wordt daardoor tevens gekoppeld aan oogst, feest, vruchtbaarheid en rijk

Onze betekenis:

Wij hebben bewust de kleur oranje in onze bedrijfskleuren verwerkt; we willen hiermee ons enthousiasme en positiviteit benadrukken.

Wij sluiten onze ogen niet voor de huidige economische omstandigheden maar zijn nog steeds overtuigd dat we in een land leven met ongekende mogelijkheden.

Onze voorvaderen hebben in de gouden Eeuw de blauwdruk gelegd voor welvaart en voorspoed. Met diezelfde energie gaan wij ook aan de slag! Wij staan voor onze diensten en zijn er trots op voor u aan het werk te mogen gaan.

Oranje staat voor Koningshuis en voetbal…
Maar wat vertelt de kleur oranje nog meer?
ORANJE BOVEN!

Mede mogelijk gemaakt door: GEBA AUTO B.V. Tynaarlo